мойта не тресе като е пала. акумулатора нов ли ти е. има ли чалъм да земеш някаф по новичак и силен и да пробваш да запалиш да видиш дали има разлика
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тампон за двигател alfa 156 1.9 JTD
Collapse
X
-
Вчера смених дефектната подгревна свещ и вече няма притръскване при палене.
Да,ама не.Няма пълно щастие.Тъкмо се прибирам от сервиза и един "маневрист" се трясна в колата на заден ход и ми счупи предната броня.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениекажи какво изпушва отзат колата при такова палене какъв е цвета на пушека и случайно да ти намалява антифриза да не би да пийва водица двигателя и за това да тресе при старт докато изчисти водата.
алфа 156 1.9 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеВчера смених дефектната подгревна свещ и вече няма притръскване при палене.
Да,ама не.Няма пълно щастие.Тъкмо се прибирам от сервиза и един "маневрист" се трясна в колата на заден ход и ми счупи предната броня.някое менте .
Моита жена вчера се тресна и тя неината алфа 145 1.9 калник и мигач мазало .Поне дано да ти счупена малко бронята .Успехалфа 156 1.9 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Jicata Покажи съобщениеКаква марка свещ сложи за да знам какво да търся да не ми набутат ''маисторите''някое менте .
Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Ужас...
Леле колко некомпетентни хора има тука и какви глупости се ръсят... Хора, които не са карали дизелова кола.. говорят за носачи и съединители...
Тъкмо щях да ти кажа, че според мен са свещи, щом само когато палиш и е студен мотора тресе...
Зимата 3/4 при мен бяха дали фира и беше същото...
Comment
-
Първоначално публикувано от hysterics Покажи съобщениеЛеле колко некомпетентни хора има тука и какви глупости се ръсят... Хора, които не са карали дизелова кола.. говорят за носачи и съединители...
Тъкмо щях да ти кажа, че според мен са свещи, щом само когато палиш и е студен мотора тресе...
Зимата 3/4 при мен бяха дали фира и беше същото...156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от hysterics Покажи съобщениеЛеле колко некомпетентни хора има тука и какви глупости се ръсят... Хора, които не са карали дизелова кола.. говорят за носачи и съединители...
Зимата 3/4 при мен бяха дали фира и беше същото...
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениешматка нъли такава карам и ми беше така като е зех и като смених носачи и съединител и нищо и няма. друго не съм сменял.
Comment
-
Спокоино проблема е решен!
1 свещ имаше за смяна 1бр послушах колегата и взех Бош
2 на своя глава купих два тампона единия струва 65 лв ,а другия 100лв(цените са с отстътки)
Оказа се ,че през зимата когато е било по студено тампоните са били по твърди ,а сега с покачването на температурите са се отпуснали това е обяснението на маисторите а иначе не бяха толкова скъсани.Сега всико е наред общо всичко излезе 250лвалфа 156 1.9 JTD '99
Comment
Comment